İNANLI İLKOKULU

Vizyon: Bilimin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,kendine güvenen katılımcı,çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Milli Eğitimin temel ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Öğrencilere ve velilere eğitimin günümüzdeki önemini ve vazgeçilmez olduğunu kabul ettirip, öğrencilerin başarı düzeyini il ve çevre bazında arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Dürüstlükten ayrılmayan,doğru söyleyen, insanlarla iyi ilişkiler kuran,Vatanını ve Milletini seven saygılı,sorgulayan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://771040.meb.k12.tr

Adres - İNANLI KÖYÜ İNANLI KÜME EVLERİ INANLI KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO: 25 MERKEZ / KİLİS

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -